Buurderij van

Zevenhuizen - Eendrachtsweg 1a

Liesbeth De Frel
Buurderij-Verantwoordelijke

Welkom bij Buurderij Zevenhuizen van Boer & Buurt!
De plek waar je vers, gezond en eerlijk voedsel kunt bestellen. Onze ambitie is dat in onze regio boeren en telers omschakelen naar biologische akkerbouw en diervriendelijke veeteelt. Wij zetten deze beweging in gang door zelf op een ecologische manier groenten en klein fruit te telen.

Wij zetten ons in voor een landbouw waarbij voedselteelt en natuurontwikkeling samen gaan, zodat de biodiversiteit kan toenemen. Door dit te doen dragen onze polders bij aan een aantrekkelijk woon- en leefklimaat en hopen we dat we de nog schaarse polders in Zuid-Holland kunnen behouden.

We bouwen een netwerk op van boeren en telers die ook op een dier- en natuurvriendelijke manier boeren. En bieden hen via onze Buurderij een platform voor de rechtstreekse verkoop aan de consument. We realiseren hiermee dat de boeren en telers een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en dat de consument weet waar zijn eten vandaan komt.

Elke week kan je bij ons verse groenten, het beste vlees, h(eerlijke) eieren, zuivel, brood, honing en nog veel meer bestellen. Met zorg en liefde door de lokale boeren en telers gekweekt, grootgebracht en verwerkt. Ontmoet je buren, boeren en producenten en ontdek een nieuwe manier van eten die de natuur én de lokale landbouw ten goede komt.

Vind jij het belangrijk dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten, dat de natuur zich kan herstellen en dat onze Hollands polderlandschap behouden blijft, wordt dan onze buur en bestel bij ons je boodschappen.

Je bestelt wat je zelf wilt, wanneer je zelf wilt, dus geen verplichte afname.

Iedere zaterdag van 10:00 - 12:00 kan je jouw bestelling ophalen bij onze Buurderij aan de Eendrachtsweg 1 in Zevenhuizen.

We zien je graag komen. Gezonde en groene groet van Liesbeth

Deze week te koop

Producten kiezen

Fruit en Groenten

Alle producten bekijken