Buurderij van

Amsterdam - Oud Osdorp de Koffie Kas

Jessica Stricker & Natascha Hasperhoven
Buurderij-Verantwoordelijke

Welkom op Buurderij Oud Osdorp De Koffie Kas!

Buurderij Oud Osdorp is de plek voor je verse, lokale en lekkere duurzame en/of biologisch producten. Van groente tot vlees, van zuivel tot brood en ook voor de veganist, we zijn van bijna alle markten thuis. Alle buren, van dichtbij of van wat verder weg, zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment.

Support de korte keten en eet met de seizoenen. Bestel je boodschappen gemakkelijk op onze online 'boerenmarkt' zonder de verplichting van een minimaal bestelbedrag of abonnement.

Wij werken samen met Zorgkwekerij Groen en haar deelnemers om voor jullie de heerlijke boodschappen klaar te zetten. Naast dat je bij ons je bestelling kan ophalen ben je ook van harte welkom om een rondje over de kwekerij te lopen en te genieten van al het moois wat groeit in de groente velden en kas. Meer weten over Zorgkwekerij Groen en wat zij doen, neem dan is een kijkje op hun website of socials.

Het wekelijkse ophaalmoment is op woensdag tussen 16:30 en 19:00 uur bij Zorgkwekerij Groen in de Koffie Kas, Osdorperweg 541. Samen met de producenten en onze deelnemers van de zorgkwekerij zorgen wij ervoor dat jouw bestelling klaar staat. We hopen je dan (weer) te zien!

Hartelijke groeten van Jessica en Natascha (Buurderij-verantwoordelijken)

Deze Buurderij is in opbouw

Deze Buurderij is in opbouw en opent binnenkort haar deuren. Volg haar om op de hoogte te blijven van de volgende verkoop.