Buurderij van

Strombeek-Bever - Buurderij Strombeek

Alain & Bea Spinnoy - Jonczyk
Buurderij-Verantwoordelijke

#opdebuurderij #vanbijons #duurzaam #kooplokaal #draagzorgvoordeaarde #verpakkingsvrij
💛💚💙💜❤💚💛💙💜
Beste buren

AMBACHTELIJKE EN BIO-PRODUCTEN RECHTSTREEKS VAN DE LOKALE BOEREN

BETER ETEN EERLIJK ETEN
Indien je gezonde en op een milieuvriendelijke manier vervaardigde voeding apprecieert, aarzel niet om ons ter plaatse een bezoekje brengen. Onze boeren hebben ook een hele assortiment producten zoals: groenten, vlees, zuivel, brood, honing….

KOOP BEWUST EN EET BEWUST
Stevig verankerd in hun omgeving, stimuleert het concept van boeren&buren niet alleen de goede smaak van het boerenleven, maar creëert ze ook banden en gezelligheid in de buurt. Boodschappen doen wordt dan een leuk moment om met de buren week na week samen te bouwen aan een nieuwe manier van consumeren.

AFHAALPUNT
Je kan de producten de hele week lang tot woensdag laat in de nacht online bestellen en betalen en ze elke vrijdag tussen 18u30 en 19u30 komen afhalen in de buurderij STOMBEEK in de Sint-Jozefsschool - heel het jaar door.
Je kiest de producten en bestelt ze wanneer je wil. Daarna ontmoet je de landbouwers en de producenten in levende lijve op het moment van de afhaling van de producten in onze buurderij.

ONDERSTEUN DE LOKALE LANDBOUW
Het idee van lokaal eten, de korte keten spreekt iedereen aan. Kwaliteit, betrokkenheid en eenvoud! Boeren & Buren biedt transparantie, sfeer en flexibiliteit. Ze brengt niet enkel de consumenten en de producenten bij elkaar, maar zorgt er ook voor dat de leden terug voeling krijgen met de aarde.

WE ZIJN EEN SOCIALE EN SOLIDAIRE ONDERNEMING
Een buurderij is een nieuwe manier om de gezonde, lokale en ambachtelijke voeding aan te bieden. Alle ambachtelijke en bio-producten komen van de boerderijen uit de streek en ze zijn vervaardigd met respect voor het milieu en met oog voor de korte keten. Het gaat om fruit, groenten, zuivel, vlees, honing en veel meer.

FACEBOOK
Meer informatie over het concept vind je op Facebook: facebook.com/buurde.. of persoonlijk tijdens het afhaalmoment op vrijdag.

INSTAGRAM
boerenenburen.bea.alain

Bea en Alain, buurderijverantwoordelijken, tel. 0473/81.71.53

🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️🔶️
Een paar belangrijke tips:

🔶️Breng je eigen tassen en koeltassen mee. We gebruiken zo weinig mogelijk verpakking.

🔶️Voor de buren die weinig tijd hebben, kunnen we de bestelling al op voorhand bij elkaar verzamelen. Zo moet je niet meer afzonderlijk bij elke producent passeren. Stuur op voorhand een berichtje op mijn gsm 0473817153 ( sms of Whatsapp).

🔶️Leeggoed wordt terug opgehaald, steek alle potten en flessen in de vaat en overhandig het nadien in een zak.

🔶️ De manier van online bestellen, afhalen bij de producenten zelf, trekt heel veel nieuwe buren aan,. Je steunt daarmee de lokale economie en koopt via korte keten.

HARTELIJK DANK VOOR JULLIE MEDEWERKING.

Deze week te koop

Producten kiezen

Fruit en Groenten

Alle producten bekijken