De producten van

Elleke's Keuken

Inmaker, Amsterdam
Elleke Palmen
Elleke Palmen heeft Elleke's Keuken opgestart in 2005. Het bedrijf is gevestigd te Amsterdam, in Noord-Holland.

Het project

Lekker en Eerlijk eten, zonder fratsen en erg gemakkelijk!!
Elleke’s Keuken is een Amsterdams bedrijf waar Elleke en Nathaly, met veel plezier de uitdaging zijn aangegaan om een oud fenomeen: het inmaken van lekkere gerechten, weer op de kaart te zetten.
Het mooie van inmaken is, dat je het kunt bewaren en dat het niet gekoeld bewaard hoeft te worden. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie of op de boot. Maar natuurlijk ook ideaal als je een keer geen tijd of zin hebt om te koken of als je onverwacht gasten krijgt.
Onze recepten worden met de grootste zorg ontwikkeld. Daarbij is onze filosofie om uitsluitend met eerlijke en verse ingrediënten te werken. Dat betekent dat wij werken met hormoonvrij vlees.
Limousin rund is ons uitgangspunt voor de stoofgerechten.
Deze koeien leven in Frankrijk in de regio Limousin, heerlijk buiten in de uitgestrekte natuur. Ze eten uitsluitend gras. Hun kalfjes groeien op bij de moeder en krijgen géén preventieve antibiotica toegediend.
Al onze recepten worden met liefde en passie ontwikkeld en klaargemaakt in onze keuken. Wij verkopen onze producten op diverse markten in Amsterdam en in het hele land via speciaalzaken.
Onze gerechten gerechten worden in prachtige potten aangeboden, die je weer kunt hergebruiken voor verschillende doeleinden. De weckpotten kunnen echter ook ingeleverd worden, zodat wij deze weer opnieuw kunnen gebruiken.
Wij vinden het belangrijk dat er zo min mogelijk voedsel wordt weggegooid. Wij denken daar - door de gerechten op onze wijze te verwerken- zeker een bijdrage aan te leveren.
Gebruiksaanwijzing:
Je maakt het potje open door aan het lipje te trekken, hierdoor gaat de vacuüm uit de pot. Vervolgens maak je het gerecht warm in een pannetje. Of in de magnetron.
Heerlijk met pasta, rijst of aardappelen.!!
Je zult het proeven: het smaakt naar meer!!

Adres
Pieter Van Der Werfstraat, 98
1067 EP Amsterdam
2005
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Elleke's Keuken

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.