nederlands hieronder
Hi,
I'm Alexandra, and I'm your local and sustainable EDIBLE microgreens farmer.
After studying Urban Farming in the Netherlands and Italy, i decided to build a greenhouse in my back yard and give microgreens a chance to be discovered by the good people of Amsterdam.
WHAT ARE MICROGREENS?
MicroGreens are the edible young seedlings of immature plants, harvested at 7-14 days after germination. Typically ranging in size from 2-6 cm tall, MicroGreens are older than sprouts and much younger than petite or baby greens.
MicroGreens are specifically selected for their unique color and flavor.
Microgreens are super nutritious, they are tasty and you can use them in anything you make at home, from sandwiches to salads and soups, stir fry, eggs, or even smoothies. Literally anything you can think of!
The whole project took one year to come alive, but now this small greenhouse is home to a few delicious types of microgreens such as: nutty flavored sunflowers, spicy mustard leaves, candy-sweet corn shoots, crunchy green pea tendrils, wheat grass, oat grass, flavorful dill micro leaves and soon many more varieties.
Thank you for the interest and I am looking forward to meeting anyone that is curious to try this healthy and delicious produce!
Alexandra - your EDIBLE microgreens urban farmer
Hoi,
Ik ben Alexandra, en ik ben je lokale en duurzame EDIBLE microgreens-boer.
Na het bestuderen van Urban Farming in Nederland en Italië, heb ik besloten om een kas in mijn achtertuin te bouwen en microgreens een kans te geven om ontdekt te worden door de goede mensen van Amsterdam.
WAT ZIJN MICROGREENS?
MicroGreens zijn de eetbare jonge zaailingen van onvolwassen planten, geoogst op 7-14 dagen na kieming. Typisch variërend in grootte van 2-6 cm lang, MicroGreens zijn ouder dan spruiten en veel jonger dan petite of baby greens.
MicroGreens zijn specifiek geselecteerd op hun unieke kleur en smaak.
Microgreens zijn super voedzaam, ze zijn lekker en je kunt ze gebruiken in alles wat je thuis maakt, van broodjes tot salades en soepen, roerbak, eieren of zelfs smoothies. Letterlijk alles wat je maar kunt bedenken!
Het hele project duurde een jaar om tot leven te komen, maar nu is deze kleine broeikas de thuisbasis van een paar heerlijke soorten microgreens zoals: nootachtige gearomatiseerde zonnebloemen, pittige mosterdblaadjes, snoep-zoete maïs scheuten, knapperige groene erwtentakken, tarwegras, haver gras, smaakvolle dille microblaadjes en binnenkort nog veel meer variëteiten.
Bedankt voor de interesse en ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten die nieuwsgierig is naar deze gezonde en heerlijke producten!
Alexandra - jouw EETBARE microgreens urban farmer
10 gekweekte soorten per jaar
Kweek in warme kassen, kweek in volle grond, kweek zonder grond
Naleving van de principes van de permacultuur
Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, op mijn boerderij geproduceerd
Biologisch zaaigoed, zelfgekweekt zaaigoed, onbewerkt zaaigoed
Ik verwerk mijn producten niet
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Our microgreens are grown in soil without the use of any addition other than water. The soil that remains after harvesting is composted in our vegetable garden from which we eat all year long.