Wijndomein de Koen ligt in de Langedijk, het voormalige Rijk der Duizend Eilanden. In de wijngaard van 2 hectare staan moderne druivenrassen, die minder last hebben van schimmels en dus ook veel minder hoeven te worden bespoten zoals de bekende rassen. De druiven worden bij de Koen handmatig geoogst en verwerkt tot kwaliteits wijnen, die ook internationaal in de prijzen vallen.
Aantal gekweekte soorten per jaar: niet ingevuld
Kweek in volle grond
Toepassing van geïntegreerde biologische gewasbescherming
Afkomstig van een leverancier binnen de EU
Soort poot- of zaaigoed: niet ingevuld
Verwerking in mijn werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: wij werken natuurlijk duurzaam
Op mijn boerderij geproduceerde ingrediënten
Lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke ingrediënten
Bij de Koen worden alleen wijn en destillaat gemaakt van de eigen druiven