De producten van

de Pindakaaswinkel

Traiteur, Amsterdam
Michiel Vos
Michiel Vos heeft de Pindakaaswinkel opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Amsterdam, in Noord-Holland.

Het project

Het verhaal achter onze trots, de eerste pindakaaswinkel van Nederland!
De Pindakaaswinkel Michiel
Het pindakaas avontuur is begonnen aan de keukentafel, daar werden door Michiel Vos de eerste smaken gecombineerd. Michiel is boerenzoon en al van jongs af aan groot pindakaasfan maar miste de variatie bij dit beste beleg in een potje. Na een aantal succesvolle testjes te hebben uitgevoerd besloot hij er serieus werk van te gaan maken. Het idee van een pindakaaswinkel was geboren.

Aan de Czaar Peterstraat werd vervolgens een pand in gebruik genomen en de letters De Pindakaaswinkel op het raam geplakt. De overweldigende reacties die hierop volgden en het gevoel van Nederlandse saamhorigheid maakte meteen duidelijk dat het juiste pad was ingeslagen om een daadwerkelijke winkel te beginnen met alleen maar pindakaas.

Bij De Pindakaaswinkel gebruiken we alleen echte ingrediënten, geen palmolie, toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen. Daarbij zoeken wij naar de eerlijkste ingrediënten, fair trade en/of biologisch. De pinda’s worden gemalen en daarna worden de potjes met de hand gemengd en gevuld.

Kortom, onze pindakaas is puur, het is goed voor je spieropbouw en helpt zelfs bij het afvallen. Je doet jezelf en je lijf er dus een plezier mee! Hopelijk genieten we dankzij De Pindakaaswinkel allemaal nog meer van het beste beleg in een potje.

Adres
Contactweg 18
1014 BH Amsterdam
2016
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van de Pindakaaswinkel

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Basisingrediënt: niet ingevuld

Afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische producten, fairtrade producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Afkomstig van een leverancier buiten de EU

Fairtrade producten, biologische producten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

WAAROM ONZE PINDAKAAS? * zelfgemaakt met veel liefde * zoutarm * vrij van palmolie * 7 van de 10 smaken lactosevrij * 7 smaken zonder toegevoegde suiker * glutenvrij * vers; we proberen de voorraad binnen 2 weken compleet te vernieuwen * origineel cadeau * gezond; onze basis bestaat alleen uit pinda en kokosolie * bevat >30% eiwit, goed voor spieropbouw en of afvallen; sport

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.