Boeren & Buren
De producten van

De SoepKeet

Traiteur, Meerssen
E Cremers
E Cremers heeft De SoepKeet opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Meerssen, in Limburg.

Het project

Vanuit mijn achtergrond als natuurdrogist heb ik mij jarenlang bezig gehouden met wat gezonde voeding inhoud en wat het voor je lichaam kan betekenen. Ik geloof dat voeding de basis van gezondheid is, dat voeding geen toevoegingen van chemische aard nodig heeft, dat voeding puur en natuurlijk behoort te zijn en dat voeding je lichaam kan helpen helen. In de tegenwoordige tijd zijn mensen veelal vergeten wat voedzaam eten nou echt inhoud en hoe dit te bereiden. Met De SoepKeet help ik graag een handje mee, draag ik mijn steentje een beetje bij en begin ik bij de basis....onze kinderen. Zij kunnen weer opnieuw leren wat voedzaam eten is.

De SoepKeet biedt 100% natuurlijke, rijk gevulde maaltijdsoepen aan op basis van verse huisgemaakte groente en kippenbouillon. Ik kook zo veel mogelijk met de seizoenen mee, maak waar ik kan gebruik van regionale producten en gebruik bij mijn kippensoep alleen dieren die een natuurlijk en fijn leven hebben geleid. Ik gebruik biologische ingrediënten, al dan niet met keurmerk...maar altijd puur natuur. Ik draag geen biologisch keurmerk, maar dat wil niet zeggen dat mijn product niet aan de kenmerken voldoet die SKAL daarvoor stelt. Ik maak geen gebruik van genetisch gemanipuleerde producten, kleur smaak en conserveringsmiddelen. Ik maak geen gebruik van gluten en lactose houdende ingrediënten. De SoepKeet staat daarnaast ook voor duurzaamheid en kwaliteit door het gebruik van glazen potten en gerecyclede materialen. Iedere week staat er een andere vegan groentesoep en kippensoep op het menu. In een handomdraai voor het hele gezin een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zetten na een lange, drukke dag? Zin in heerlijke verwarmende pompoen sinaasappel soep of een kippensoep met toppings als noodles, groenten en verse kruiden? Koop een liter (of twee) soep en maak gebruik van de voordelen van ouderwets getrokken bouillons.

Graag tot ziens bij De Buurderij!

Hartelijke groet, Esther van De SoepKeet

Adres
Klinkenberg 159
6231 BC Meerssen
2018
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van De SoepKeet

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Verse huisgemaakte bouillon

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer, productie op eigen bedrijf

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten, biologische producten

Secundaire ingrediënten

Groenten, fruit, rijst, noodles, champignon, kokosmelk, kruiden, keltisch zeezout, quinoa, gierst, vlees.

Afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Sommige producten zijn niet gecertificeerd biologisch, dat betekent niet dat ze bespoten en/of onnatuurlijk zijn. De keuze voor deze producten baseert zich op het feit dat er vaak een bio variant voor is, maar deze dan weer toevoegingen bevat welke ik niet wil gebruiken. De meest natuurlijke variant is dan soms de niet bio keuze. De soep wordt in glazen emballage potten verkocht, graag retour :)

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.