Notre ferme familiale se situe dans les Franches-Montagnes, à 1000 mètres d'altitude, au Cerneux-Veusil. Nous travaillons dans le respect des animaux et de l'environnement. Tous nos animaux sont élevés au pâturage durant la belle saison.
Notre but est de développer la vente directe de nos produits afin d'offrir la possibilité aux consommateurs d'acheter des produits régionaux et de qualité.
Nous travaillons sous les labels IP-Suisse et AQ-Viande.
10 dieren
Franche-Montagne
De dieren worden op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop, veehouderij in gebouwen
Voer op basis van gras of andere voedergewassen
Op mijn boerderij geproduceerd
Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)
Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn
Vaccinatie van de dieren
Verwerking door een andere werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Viande de porc et épices
Op mijn boerderij geproduceerde ingrediënten, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier
Lokale ingrediënten (-250km)
Vente directe de viande de poulain Fabrication artisanale de saucisses sèches de cheval à l’ail