Wij zijn een aantal jaar geleden gestart met het maken van gepersonaliseerd gebak. Inde jaren die volgden zijn we ook begonnen met koekjes en wafeltjes bij te bakken om dan daarna een omschakeling te doen naar het bakken van brood en dit met bloem van ons eigen geteelde granen.
Ik produceer het
Conventioneel meel
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: boter en eitjes van collega landbouwers, fruit van een lokale fruit- en groentenhandel en indien mogelijk ook van collega landbouwers, andere ingredienten worden professioneel aangekocht
Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer
Lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten, ingrediënten afkomstig van conventionele ketens
Bakkersgist, bakpoeder
Elektrische oven
Naast de bloem die we produceren van ons eigen graan, werken we graag zoveel mogelijk met lokaal geproduceerde producten of met andere lokale landbouwers en/of handelaars.