De producten van

Juicy Detox

Producent van fruitsappen en dranken, Bergen
Geke Van De Werhorst - Van Den Berg
Geke Van De Werhorst - Van Den Berg heeft Juicy Detox opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Bergen, in Noord-Holland.

Het project

Beste buur, ik ben Geke van den Berg,

Eind vorig jaar heb ik het bedrijf' Juicy Detox opgericht. In maart 2018 heb ik een 7- daagse Detox kuur in Portugal geboekt. Een week lang bestond de voeding daar uit verschillende shots, blends en juices en 's avonds werd een heerlijke soep geserveerd. Na de kuur voelde ik me zo geweldig, fit, stralend, lekker in mijn vel, helder van geest en gereset! Dit wilde ik met meer mensen delen. Zo ontstond mijn passie.

Juicy Detox biedt 3, 5- of 7 daagse Detox kuren aan. Daarbij kun je kiezen tussen 'Alleen Juices ' of 'Juices en soepen'.
1 dag bestaat bijvoorbeeld uit 4 x 0,5 liter sap en 2 shots.
Wil je niet detoxen, maar gewoon lekkere, gezonde sappen in je koelkast? Kies dan voor de optie Mix & Match boxen. Deze boxen bevatten 12 of 24 flesjes verschillende sappen in bio- afbreekbare flesjes van 250 ml.

Hoe worden de sappen gemaakt?
Met liefde en zorg worden de biologische groenten (75%) en fruit (25%) door mij, koud geperst tot een sap, waarbij de belangrijkste voedingsstoffen behouden blijven. De sap wordt in een fles gedaan en direct in de vriezer gezet. Daar blijven de sappen totdat ze verzonden worden naar de klant.

Voor een extra boost bied ik Green, Red en Yellow Powder aan. Op lage temperaturen in een Raw Food Dehydrator gedoogde groentes, fruit en kruiden.
Iedere kleur Powder heeft zijn eigen gezondheidsvoordelen.
Er zitten 30 schepjes van 5 gram in 1 zak. Makkelijk in gebruik. Je mengt een flinke theelepel (= 5 gram) in ong 200 ml sap of water, even roeren en klaar is je boost!

Duurzaam
Onze sappen zijn verpakt in duurzame en 100% biologisch afbreekbare flesjes van 500 ml en 250 ml. De flesjes zijn P.L.A flessen, dat betekent dat ze zijn gemaakt van melkzuren uit suikerbiet. Hiermee dragen wij bij aan de vermindering van de uitstoot van CO2 en het plastic afval. De composteerbare flesjes die wij gebruiken voor onze sappen kunnen als voeding dienen voor nieuwe gewassen, het kringloop principe.

Adres
Oudtburghweg 9
1862 PX Bergen
2016
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Juicy Detox

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Groente 75 %

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten

Secundaire ingrediënten

Fruit 25 %

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten

Andere ingrediënten

Kruiden

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten

Opmerking

Met liefde en zorg worden de biologische groenten en fruit met een professionele cold-press juicer geperst tot een juice, waarbij de belangrijkste voedingsstoffen behouden blijven. De groenten waar de soep van wordt gemaakt, worden eerst kort geroosterd in de oven.  Daarna worden ze samen met de bouillon of het water fijngemalen in de blender. De juices en/of soepen worden verpakt in boxen.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.