Kleine ambachtelijke brouwerij waar eigengereide bieren in kleine oplage gebrouwen worden.
Geen doordeweekse pils, maar steeds met een karakter twist.
Door het gebruik van oude hoppen (groene bel, strissle spalt,...) en vroegere kruiden krijg je een karaktervol bier.
Hier wordt enkel met hopbellen gewerkt.
Er wordt nog op de oude methode gewerkt, gebrouwen met open vuur, waarbij met enkel kokend water de temperatuur van de maisch verhoogd wordt naar de verschillende temperatuur stappen.
Beperkte jaarproductie van 70000 liter.
Heeft een eigen werkplaats
Mout, hop, gist
Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU
Ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens, producten afkomstig van een gecertificeerde productie
Secundaire ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Producten afkomstig van een gecertificeerde productie
Gebruik van Belgische mouten en hoppen