Boeren & Buren
De producten van

Bakkerij Brokel

Bakker/Banketbakker, Heerlen
Suranga K Kellaert
Suranga K Kellaert heeft Bakkerij Brokel opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Heerlen, in Limburg.

Het project

Bijzondere broden. Wij werken enkel met zuurdesem en biologisch meel

Adres
Zeswegenlaan 194
6412 HH Heerlen
2016
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Bakkerij Brokel

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biomeel, meel van oude graansoorten, speciaal meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: zuurdesem

Op mijn bedrijf geproduceerde ingrediënten, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Beste, Wij werken volledige zonder E-nummers. hierdoor zijn onze producten soms minder lang houdbaar of droogt iets sneller uit. Wij kiezen er bewust voor om zonder E-nummers te werken zodat wij een eerlijk product aan u kunnen verkopen. Onze zuurdesem bestaat al bijna 4 jaar en voeden wij elke dag bij ook op onze vrije dagen.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.