De producten van

Babs Bone Broth

Traiteur, Amsterdam
Barbara Raap
Barbara Raap heeft Babs Bone Broth opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Amsterdam, in Noord-Holland.

Het project

Babs Bone Broth is een familie ambachtsbedrijf opgestart door moeder (Barbar Rubin; Chef of Culinaire Medicine en autor Diet: A Prescribed Way of Life) en dochter (Paulina Darowska).

Samen zijn we de uitdaging aangegaan om de puurste en krachtigste Bone Broth op een traditional manier te maken, waarbij alleen de beste Nederlandse ingrediënten van biologische en biodynamische kleine boeren worden gebruikt.

Wij selecteren alleen de beste biologische botten van dieren die goed behandeld worden en buiten leven. De broth wordt tot 32 uur getrokken in gefilterd water.

Babs bone broth is gereduceerd en gefilterd tot collageen-rijke essenties, waardoor het een zeer voedzaam product wordt dat wonderen doet voor darmen, haar, huid, nagels en het algehele welzijn.

We hebben twee versies: Pure Bone en Veggies&Bones (95% Rund en 5% Varken). Pure Bone is geschikt voor alle recepten! Van soepjes tot koffie, smoothies, elixers en ijs. Veggies&Bones kan gedronken worden als warm bouillon en is perfect als basis voor allerlei soepjes. Met Babs Bone Broth zijn de mogelijkheden eindeloos!

Op moment zijn we bezig met een Zeerwier broth en vanaf augustus gaan we aan de slag met Kip Bone Broth en Vis Bone Broth.

Met trots kunnen we aan iedereen vertellen dat Babs Bone Broth de hoogste proteïne gehalte heeft van Nederland! Maar liefst 10 gram per 100 ml!

In de koeling is Babs Bone Broth 2 maanden houdbaar. Na opening 7 dagen in de koelkast.

Adres
Egelenburg 96
1081 GK Amsterdam
2019
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Babs Bone Broth

Werkplaats

Gebruikt een gedeelde werkplaats

Basisingrediënt

Botten

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Gefilterd water

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Producten afkomstig van een gecertificeerde productie, lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Groenten

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.