Babs Bone Broth is een familie ambachtsbedrijf opgestart door moeder (Barbar Rubin; Chef of Culinaire Medicine en autor Diet: A Prescribed Way of Life) en dochter (Paulina Darowska).
Samen zijn we de uitdaging aangegaan om de puurste en krachtigste Bone Broth op een traditional manier te maken, waarbij alleen de beste Nederlandse ingrediënten van biologische en biodynamische kleine boeren worden gebruikt.
Wij selecteren alleen de beste biologische botten van dieren die goed behandeld worden en buiten leven. De broth wordt tot 32 uur getrokken in gefilterd water.
Babs bone broth is gereduceerd en gefilterd tot collageen-rijke essenties, waardoor het een zeer voedzaam product wordt dat wonderen doet voor darmen, haar, huid, nagels en het algehele welzijn.
We hebben twee versies: Pure Bone en Veggies&Bones (95% Rund en 5% Varken). Pure Bone is geschikt voor alle recepten! Van soepjes tot koffie, smoothies, elixers en ijs. Veggies&Bones kan gedronken worden als warm bouillon en is perfect als basis voor allerlei soepjes. Met Babs Bone Broth zijn de mogelijkheden eindeloos!
Op moment zijn we bezig met een Zeerwier broth en vanaf augustus gaan we aan de slag met Kip Bone Broth en Vis Bone Broth.
Met trots kunnen we aan iedereen vertellen dat Babs Bone Broth de hoogste proteïne gehalte heeft van Nederland! Maar liefst 10 gram per 100 ml!
In de koeling is Babs Bone Broth 2 maanden houdbaar. Na opening 7 dagen in de koelkast.
Gebruikt een gedeelde werkplaats
Botten
Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer
Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten
Gefilterd water
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Producten afkomstig van een gecertificeerde productie, lokale producten (-250km)
Groenten
Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer
Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten