Als zoon van een voormalig banketbakker ben ik mij sinds mijn studententijd al bezig met het bakken van gezond brood. De zoektocht naar het ultieme desembrood heeft in 2013 geresulteerd in de start van mijn eigen bakkerij aan huis. In 2015 werd mijn schuur te klein en heb ik een bedrijfspand ingericht als bakkerij. Daar bak ik nu mijn broden voor diverse weekmarkten en een paar bevlogen horeca klanten. Ik werk uitsluitend met de allerbeste ingrediënten die ik kan vinden. Veelal lokaal, zoals het meel van molenaar Jos Kors uit Santpoort, dat verbouwd wordt in de Haarlemmermeer. De kwaliteit van mijn brood wordt verder bepaald door de lange rusttijden, waarin het deeg de tijd krijgt om te rijpen en mooi op smaak te komen. Het brood wordt gebakken in elektrisch verwarmde steenoven die voor 100% draait op energie van Nederlandse wind. Kleinschalig, puur en zonder compromissen.
Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een leverancier binnen de EU
Biomeel, meel van oude graansoorten
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: noten, rozijnen, olijven, gedroogde vruchten
Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU
Biologische ingrediënten
Natuurlijke zuurdesem, bereiding van het voordeeg
Elektrische oven