Wij, Mario en Martine, namen in 1989 een slagerij over op de markt in Pittem.
In 2000 kochten we een boerderij in Ruddervoorde en begonnen we zelf runderen te kweken. We kozen voor het Belgisch-witblauwras. Dit rundvlees heeft het meeste kwaliteiten, namelijk een fijne vleesstuctuur, mals en smaakvol. Het Belgisch witbauw draagt ook bij tot een kleine ecologische voetafdruk doordat het een zeer lage methaanuitstoot per kilogram vlees heeft.
In 2019 zijn we na 30 jaar met onze slagerij in Pittem gestopt. We besloten om mee te stappen in het verhaal van de korte keten en installeerden onze werkplaats en een afhaalwinkeltje op onze hoeve.
We willen met onze kennis en ervaring ons lekker rundvlees tot bij de consument brengen.
We zijn trots op ons rundvlees.
Heeft een eigen werkplaats
Rundsvlees
Productie op eigen bedrijf
Lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie
Witblauw rundvlees
Ik produceer het
Ambachtelijke producten
Varkensvlees, gevogelte
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Lokale producten (-250km)