De producten van

Bouillonkracht

Traiteur, 's-Hertogenbosch
Iris Flobbe
Iris Flobbe heeft Bouillonkracht opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te 's-Hertogenbosch, in Noord-Brabant.

Het project

Soep is een heerlijk product, omdat het veel goede dingen combineert. Het is voedzaam en gezond. Het kan ook een makkelijke en snelle manier zijn om je dagelijkse groenten binnen te krijgen.

Soep kan prima worden gemaakt van groenten die door een beschadiging niet meer de supermarkt in kunnen. Of waar simpelweg teveel van over is, bijvoorbeeld omdat het oogst seizoen is. Dat is goed voor het milieu en helpt tegen verspilling.

Lekker! Is het eerst wat veel mensen te binnenschiet als ze aan soep denken. Soep kan bij de lunch, het diner of tussendoor en het hele jaar door.

Wij kiezen voor verse producten, lokaal en/of in het seizoen We gebruiken (veel) groenten, kruiden en bouillon zodat er weinig zout nodig is. Wij vinden het leuk om te koken, dus daarom bieden we wekelijks een soep aan, die vers is gemaakt.

Adres
Salvador Allendelaan 4
5231 BZ 's-Hertogenbosch
2019
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Bouillonkracht

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Groente

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten

Secundaire ingrediënten

Vlees

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten

Andere ingrediënten

Bouillon

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten

Opmerking

Bouillonkracht biedt wekelijks een verse soep aan, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van onbewerkte producten en groenten bij voorkeur van het seizoen en/of lokaal. We gebruiken (veel) groenten, kruiden en bouillon zodat er weinig zout nodig is. Dit houdt wel in dat de soep na aankoop slechts 2 dagen houdbaar is.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.