De producten van

Caravana de Carmen

Bakker/Banketbakker, Haarlem
Carmen De Haan
Carmen De Haan heeft Caravana de Carmen opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Haarlem, in Noord-Holland.

Het project

Mijn naam is Carmen de Haan en ben eigenaresse van Caravana de Carmen, deze naam komt voort uit een oude omgebouwde caravan tot een foodtruck. Hiermee staan we op festivals en ambachtelijke markten. Het idee van een foodtruck kwam voort uit de liefde van het bakken van van alles en nog wat en dat op een gezellige manier aan de man te brengen.
We maken al onze producten zelf, met de hand. We staan vooral bekend om onze stroopwafels. Zowel het deeg als de stroop maken we zelf en gebruiken uiteraard 100% roomboter voor zowel het deeg als de stroop. We maken naast de traditionele ook stroopwafels met rozemarijn/steranijs, nutella of chocolade/cranberries om maar een paar smaken te noemen.

Adres
Orionweg, 46
2024 TE Haarlem
2016
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Caravana de Carmen

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Conventioneel meel, speciaal meel, biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: suiker, ei, honing, stroop, kaneel, druivenpitolie, boekweitmeel, bananen

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten

Gisting

Bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Voor onze stroopwafels gebruiken we bewust produkten van bedrijven welke duurzaamheid als hoogste of iig heel erg hoog als speerpunt in hun bedrijfsvoering hebben staan. Voor onze bananenbroden en overige produkten zoeken we zoveel mogelijk naar een mix van biologisch, duurzaam en fairtrade ingredienten.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.