Sinds een paar jaar maak ik likeuren op basis van een biologische wodka. Op basis van extracten voeg ik smaken toe. Ik zorg ervoor dat het alcohol percentage 14% is. Ik pluk alles zelf en doe alles handmatig.
In normale tijden sta ik op diverse markten (o.a. Ruigoord) en geef dan ook een proeverijtje (tegen betaling).
De flesjes hebben een inhoud van 2 dl en er zit ongeveer 14% alcohol in.
De meeste ingrediënten komen uit Geuzenveld. Het is heel seizoensgebonden. Voorjaar: Klein Hoefblad, Paardenbloem, later allerlei fruit en nog later Mispel. In principe maak ik 23 smaken.
Heeft een eigen werkplaats
Biologische jenever en fruit, bladeren
Afkomstig van een binnenlandse leverancier, productie op eigen bedrijf
Ambachtelijke producten, biologische producten, lokale producten (-250km)
Suker, honing en specerijen
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Producten afkomstig van een gecertificeerde productie
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Producent likeuren