De producten van

Seoulicious

Traiteur, Amsterdam
Esther Van Der Meij
Esther Van Der Meij heeft Seoulicious opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Amsterdam, in Noord-Holland.

Het project

Seoulicious, opgericht in 2019, is een klein familiebedrijf met Nederlands-Koreaanse roots. Ons bedrijf maakt kroketten en bitterballen. Niet zo maar snacks natuurlijk, maar homemade snacks waarin onze eigen ambachtelijk geproduceerde kimchi is verwerkt. De kimchi wordt volgens familierecept geproduceerd in traditionele onggi’s (Koreaanse aardewerken potten). Dit levert heerlijke smaken op en dat proef je terug in onze bitterballen en kroketten. De snacks zijn een hommage aan beide keukens door het beste van 2 werelden te fuseren in 1 product.

De producten:
- Kaas-kimchikroketten en -bitterballen
- Kimchikroketten en -bitterballen

Wij streven ernaar duurzaam bij te dragen aan het milieu en de planeet. Dit doen we al middels onze biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen en gebruik van zoveel mogelijk biologische en/of lokale ingrediënten. Helaas lukt dat nog niet voor alle ingrediënten, niettemin is dat wel ons doel.

Sommigen kennen Seoulicious van markten zoals Sunday Market en sinds kort staan onze fantastische kaas-kimchikroketten op de menukaart van Bar Brandstof!

En dat smaakt absoluut naar meer :-).

Adres
Van Hallstraat 731
1051 JE Amsterdam
2019
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Seoulicious

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Kimchi

Productie op eigen bedrijf

Ambachtelijke producten, biologische producten

Secundaire ingrediënten

Goudse kaas 48+

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Producten afkomstig van een gecertificeerde productie, lokale producten (-250km), producten afkomstig van conventionele ketens

Andere ingrediënten

Groentebouillon

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, ik produceer het

Producten afkomstig van conventionele ketens

Opmerking

Wij streven ernaar duurzaam bij te dragen aan het milieu en de planeet. We gebruiken biologisch afbreekbare verpakkingen en zoveel mogelijk biologische en/of lokale producten. We streven naar 100% op langere termijn, maar weten niet of dit haalbaar is in termen van beschikbaarheid, betaalbaarheid en behoud kwaliteit.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.