Buurderij van

Zevenhuizen - Eendrachtsweg 1a

Judith Rikken
Buurderij-Verantwoordelijke

Welkom bij Buurderij Zevenhuizen/Boer&Buurt,
de plek voor vers, gezond en eerlijk voedsel

Elke week kun je bij ons verse groenten, het beste vlees, (h)eerlijke eieren, zuivel, brood, honing en nog veel meer bestellen. Met zorg en liefde door lokale boeren, telers en producenten gekweekt, grootgebracht en verwerkt.

Een van die lokale boeren is Boer&Buurt in Zevenhuizen, waar op een ecologische manier groenten, kruiden en klein fruit worden geteeld. Vanuit Boer&Buurt is in de afgelopen drie jaar een netwerk opgebouwd van boeren en telers die ook op een dier- en natuurvriendelijke manier boeren. Via Buurderij Zevenhuizen zijn hun producten te koop. We realiseren hiermee dat de boeren en telers een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en dat de consument weet waar zijn eten vandaan komt.

Onze ambitie is dat in onze regio meer boeren en telers omschakelen naar biologische akkerbouw en diervriendelijke veeteelt. Wij zetten ons in voor een landbouw waarbij voedselteelt en natuurontwikkeling samen gaan, zodat de biodiversiteit kan toenemen.

Vind jij het belangrijk dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten, dat de natuur zich kan herstellen en dat ons Hollands polderlandschap behouden blijft, word dan onze buur.

Je bestelt wat je zelf wilt, wanneer je zelf wilt, dus geen verplichte afname.

Elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur kun je jouw bestelling ophalen bij onze Buurderij aan de Eendrachtsweg 1 in Zevenhuizen, of bij de Hof van Seghwaert, achter Gaardedreef 169 in Zoetermeer. Bij je bestelling kun je de gewenste ophaallocatie selecteren in de linkerbovenhoek van het scherm in de blauwe balk bij ‘Ophalen van je bestelling'.

We zien je graag komen. Gezonde en groene groet van het Buurderij-team!

Deze week te koop

Producten kiezen

Fruit en Groenten

Alle producten bekijken