Buurderij van

Amsterdam - de Ceuvel

Pieternel Lycklama À Nijeholt
Buurderij-Verantwoordelijke

Welkom bij Buurderij de Ceuvel!
Bij ons kun je de allerlekkerste zuivel, groentes, vega-producten, mooie producten van ongewenste dieren, bieren, thee, fruit en vruchtensappen, zoetigheden en nog veel meer bestellen. Allemaal met passie door de kleine producenten gekweekt, gemaakt en bereid. Kleinschalig en ambachtelijk zonder misbruik van dier, land of ingrediënt.

Wil je ook genieten van producten uit jouw omgeving? Vind jij korte ketens, een eerlijke prijs voor producenten en het tegengaan van voedselverspilling ook belangrijk? Houd je van verbinding met elkaar, de producten en de producenten? Schrijf je dan nu in als Buur en plaats je bestelling. Geen enkele verplichting trouwens, je krijgt alleen gezellige berichtjes af en toe van mij ;-)

Iedere dinsdag van 17:00 - 19:00 of op zaterdag van 12:00 tot 14:00 kun je jouw bestelling ophalen bij de Ceuvel en kennismaken met de Boeren. Voor de afhaal dinsdag en de afhaal zaterdag zijn aparte bestelmogelijkheden. Laat je inspireren door de prachtige verhalen over hun producten en het maakproces!

Tot op een dinsdag of zaterdag bij die lieve vrije plek aan het water en laat het vooral weten als je vragen of ideeën hebt. Groet van Pieternel

Deze week te koop

Producten kiezen

Fruit en Groenten

Alle producten bekijken