Products from

Bergerhof Melkvee

Farmer (other animals), Cheesemaker, Velden
Katrien Lommen
Katrien Lommen started Bergerhof Melkvee in 2014. Their farm is located in Velden, Limburg.

Their farm

Bergerhof is de boerderij van Ruud en Katrien Lommen. Op de boerderij houden Ruud en Katrien melkkoeien, vleeskoeien en vleesvarkens.
Ruud is de derde generatie Lommen die op de boerderij werkt. De opa van Ruud, Knopse Sjaak (d'n Berger) begon al in 1926 met werken op de boerderij. Samen met Mia heeft hij de boerderij overgenomen van de toenmalige eigenaars. They en Tinu hebben vanaf de jaren 70 de boerderij gevormd zoals deze nu is.
Katrien is geboren Goudse, dus met de kaas opgegroeid. Ruud zorgt voor de koeien en de varkens. Katrien maakt van de melk van de koeien echte boerenkaas en zuivel volgens het aloude, traditionele recept. En met de toevoeging van specerijen en kruiden worden het Limburgse borrelkaasjes. Het beste uit twee werelden!

Address
Rijksweg 1
5941 AA Velden
2014
Established in
2
full-time employees

Bergerhof Melkvee's professions and practices

Livestock

50 animals

Holstein/MRIJ en Pietrain

Breeding methods

The livestock is born on my farm

I rear my animals in open air

Diet

My animails have a diet based on grass or other fodder, My animals have a diet based on processed food (granules, flour, pellets), I use of vitamins and dietary supplements for my animals

The food for my animals comes from an EU supplier, The food for my animals is produced on my farm

I use GMO-free feed

Care of livestock

I only treat the animals in case of illness

I use homeopathic care on my animals, I use an antibiotic-based care, I use vaccinations on my animals

Processing and secondary ingredients

I use my produce in my other products

The other ingredients involved are : kruiden, stremsel, zuursel

My ingredients come from an EU supplier

Products from a certified source

This information has been declared by the Producer.