Boeren & Buren
De producten van

Eerlijk & Heerlijk van Berge

Fruitteler, Zuidoostbeemster
Vera Van Berge
Vera Van Berge heeft Eerlijk & Heerlijk van Berge opgestart in 1994. Het bedrijf is gevestigd te Zuidoostbeemster, in Noord-Holland.

Het project

Vera en Dirk van Berge wonen met hun dochter Kiara aan de Purmerenderweg in de Beemster. Samen runnen zij Fruitteeltbedrijf Eerlijk & Heerlijk dat kersen, aardbeien, pruimen, appels, honing, peren en vruchtensappen produceert. In hun boomgaard komt de natuur vol tot zijn recht. Het hele jaar is Dirk met de tuin bezig. Rondkijken of er schadelijke insecten zijn, waar een natuurlijke vijand op gezet moet worden. Observeren van de koolmeesjes, die rupsen en insecten opeten. Speuren naar de egeltjes, want die zijn weer dol op slakken. De torenvalk hangt stil in de lucht, jagend op een muis. De leeuwerik zingt hoog in de lucht zijn melodie. Met zijn kennis, kunde en liefde voor zijn vak zorgt hij voor een uitstekende oogst. Vera runt met veel passie de winkel, waar zij de seizoensvruchten uit hun eigen boomgaard en de pure vruchtensappen verkoopt. Eerlijk geteeld en heerlijk van smaak. Want Dirk en Vera laten de vruchten langer aan de boom hangen, waardoor smaak, geur en bite optimaal zijn!

Adres
Purmerenderweg 26a
1461 DB Zuidoostbeemster
1994
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Eerlijk & Heerlijk van Berge

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.