De producten van

Brouwerij Egmond BV, Sancti Adalberti

Brouwer, Egmond aan den Hoef
Bert Niesten
Bert Niesten heeft Brouwerij Egmond BV, Sancti Adalberti opgestart in 2010. Het bedrijf is gevestigd te Egmond aan den Hoef, in Noord-Holland.

Het project

Het enige Nederlandse abdijbier

Sancti Adalberti abdijbieren worden, in licentie met de abdij van Egmond, ambachtelijk gebrouwen met 100% biologische granen. De toegevoegde lindebloesem geeft een heerlijke geur en samen met het water uit de heilige bron van Adelbert maakt het van Sancti Adalberti een bijzonder bier, geworteld in het verleden van de abdij van Egmond.Onze bieren
De speciaalbieren van Sancti Adalberti worden ambachtelijk gebrouwen met granen van biologische teelt. Toevoeging van lindebloesem zorgt voor een eigen karakter en een heerlijke geur.
De bieren zijn ongefilterd en ongepasteuriseerd en kennen een nagisting op fles. Sancti Adalberti is geënt met het water uit de bron op de Adelbertusakker in Egmond-Binnen waarvan wonderverhalen vertellen over de genezende werking. Gebrouwen in licentie met de abdij van Egmond.

Adres
Weg over de Bisschop 1B
1934 CS Egmond aan den Hoef
2010
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Brouwerij Egmond BV, Sancti Adalberti

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.