De producten van

KEK! Bier

Brouwer, Ouderkerk aan de Amstel
Erwin Van Wieringen
Erwin Van Wieringen heeft KEK! Bier opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Ouderkerk aan de Amstel, in Noord-Holland.

Het project

KEK! Staat voor een ontdekkingsreis langs vernieuwende speciaalbieren. Bier is namelijk meer dan een simpele combinatie tussen water, mout, hop en gist. KEK! nodigt je uit voor een reis langs verschillende bieren, voor de extra speciale momenten. Een reis langs geuren en smaken die je langs de Amstel meevoeren naar de ultieme bierervaring.

KEK! zijn oorsprong bevindt zich langs de Amstel. Diepgeworteld langs de kronkelige rivier waar de terrasjes zich op zonnige dagen vullen met hardwerkende mensen genietend van een vrije dag of waar mensen op een gure dag binnen samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap en een welverdiend biertje.

KEK! Is een ode aan opa- Kek van Wieringen. Een self-made man van boeren afkomst die grootste deel van zijn leven woonde langs zijn geliefde Amstel. Waar hij als het even kon zijn baantjes zwom en in de winter als voorzitter van schaatsvereniging de Amstelbocht schaatstochten uitzette. Een man die de schoonheid zag in ogenschijnlijk simpele dingen en de pracht van ambachtelijke producten kon waarderen. Proost! Op KEK!

Adres
Rondehoep Oost 16
1191 KB Ouderkerk aan de Amstel
2015
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van KEK! Bier

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.