L'azienda con CERTIFICAZIONE BIOLOGICA dal 01/04/2018 si sviluppa su una superficie di circa 5 ettari.
Pertanto produciamo con metodi non invasivi rispettando il naturale ciclo produttivo, senza l'utilizzo di antiparassitari e concimi chimici.
Produciamo ortaggi di stagione. Il frutteto è stato impiantato da qualche anno per cui per avere un raccolto abbondante bisognerà attendere ancora un pò.
In primavera, oltre alle fragole, proponiamo anche gli asparagi verdi, tipici del nostro territorio.
15 gekweekte soorten per jaar
Kweek in volle grond
Gebruik van organische meststoffen (mest, gier), gebruik van biologische meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen
Afkomstig van een lokale landbouwer, op mijn boerderij geproduceerd
Biologisch zaaigoed
Verwerking door een andere werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Crauti: cavolo cappuccio, sale.
Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU
Biologische ingrediënten