De producten van

Eva-Chocolate

Chocolatier, Brunssum
Eva Boumans
Eva Boumans heeft Eva-Chocolate opgestart in 2013. Het bedrijf is gevestigd te Brunssum, in Limburg.

Het project

Eva-Chocolate ist ein echtes Familienunternehmen, bestehend aus Mutter und Tochter, die die Handwerkliche Kunst der Schokolade praktizieren. In einer Zeit, in der immer mehr Lebensmittel auf Werksbasis produziert werden, entscheidet sich Eva-Chocolate bewusst dafür, nur handgefertigte Schokoladenprodukte aus ehrlichen natürlichen Rohstoffen zu präsentieren. Wir verwenden nur Fairtrade-Schokolade aus Belgien. Unsere Schokolade wird zu 100% aus nachhaltig angebauten Kakaobohnen hergestellt. Weil wir gegen Lebensmittelverschwendung sind, machen wir nur kleine marktfähige Mengen. Wenn wir Strom in der Produktion verwenden, dann auf der Grundlage von 100 % Solarenergie.

Unsere Philosophie:
"Our main ingrediënts are supplied by Barry Callebaut, known as the finest Belgium chocolate, because we believe in the concepts of Cocoa Horizons Foundation (selected and traceable and 100% sustainable farming), collaborating directly with Cocoa Farmers and paying a farmer premium to empower local cocoa communities."

Da wir immer auf der Suche nach neuen Original-Schokoladeprodukten sind, passen wir unser Sortiment regelmäßig an. Auf diese Weise versuchen wir immer, unsere Kunden zu überraschen. Normalerweise ist unsere Basis der Schokotafel aus Milch, Dunkel oder weißer Schokolade, in allen Formen und Größen angereichert mit allen Arten von thematischen Kreationen und so viel wie möglich mit Bio-Zutaten.

Wir sind ein echtes niederländisches Unternehmen, nüchtern, kein Unsinn. Wir können viel mehr erzählen, aber das passt nicht zu unserem Charakter. Es ist besser, unsere Produkte zu sehen, zu fühlen und natürlich zu schmecken. Wir stehen immer offen für Vorschläge.
--
Eva-Chocolate is een echt familiebedrijf bestaande uit moeder en dochter, die de ambachtelijke kunst van chocolade beoefenen. In een tijd waarin steeds meer voedsel fabrieksmatig wordt geproduceerd, kiest Eva-Chocolate er bewust voor om alleen handgemaakte chocolade producten te presenteren, gemaakt van eerlijke natuurlijke grondstoffen. Wij gebruiken alleen Fairtrade chocolade, afkomstig uit België. Onze chocolade is gemaakt van 100% duurzaam geteelde cacaobonen. Omdat we tegen voedselverspilling zijn maken we alleen kleine verkoopbare hoeveelheden.

Doordat wij steeds op zoek zijn naar nieuwe originele chocolade producten, passen we regelmatig ons assortiment aan. Zo proberen wij onze klanten steeds weer te verrassen. Meestal is onze basis de chocolade reep van melk, puur of witte chocolade, in alle vormen en maten verrijkt met allerlei thematische creaties en zoveel als mogelijk biologische ingrediënten.

We zijn een echt Nederlands bedrijf, nuchter, no nonsens. We kunnen nog veel meer vertellen, maar dat past niet bij ons karakter. Beter is het om onze producten te bekijken, te voelen en natuurlijk te proeven. We staan altijd open voor suggesties.
--
Eva-Chocolate is a real family business consisting of mother and daughter, who practice the craft art of chocolate. At a time when more and more food is being produced on a factory basis, Eva-Chocolate deliberately chooses to present only handmade chocolate products, made from honest natural raw materials. We only use Fairtrade chocolate, sourced from Belgium. Our chocolate is made from 100% sustainably grown cocoa beans. Because we are against food waste, we only make small marketable quantities.

Because we are always looking for new original chocolate products, we regularly adapt our product range. In this way, we always try to surprise our customers. Usually our base is the chocolate bar of milk, dark or white chocolate, enriched in all shapes and sizes with all kinds of thematic creations and as many organic ingredients as possible.

We are a real Dutch company, sober, no nonsense. We can tell a lot more, but that doesn't fit our character. It is better to view our products, to feel and to taste naturally. We are always open to suggestions.

Adres
Pijlbrem 10
6444 DT Brunssum
2013
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Eva-Chocolate

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Cacao

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Fairtrade producten

Secundaire ingrediënten

Kruiden en gedroogde vruchten

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten

Andere ingrediënten

Indien van toepassing suikerwaren als versiering

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Opmerking

Our main ingrediënts are supplied by Barry Callebaut, known as the finest Belgium chocolate, because we believe in the concepts of Cocoa Horizons Foundation (selected and traceable and 100% sustainable farming), collaborating directly with Cocoa Farmers and paying a farmer premium to empower local cocoa communities.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.