De producten van

La bottega dei grani antichi

Bakker/Banketbakker, Banketbakker, Bologna
Federico Dardani
Federico Dardani heeft La bottega dei grani antichi opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Bologna, in Emilia-Romagna.

Het project

La bottega dei grani antichi nasce dalla volontà di portare avanti un progetto di alta qualità delle materie prime, di eccellenza italiana e locale e di provenienza biologica. Le farine utilizzate per i prodotti finali derivano unicamente da varietà antiche di cereali moliti a pietra naturale. Per i prodotti lievitati facciamo utilizzo della sola pasta madre, senza nessun altro tipo di additivo chimico. Lunga lievitazione, alta qualità della materia prima, bassa raffinazione delle farine di grani antichi riassumono la nostra filosofia.

Adres
Via Saragozza, 225/d
40135 Bologna
2015
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van La bottega dei grani antichi

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Meel van oude graansoorten, biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Olio e.v.o., sale marino integrale

Ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Gasoven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.