Boeren & Buren
De producten van

NANINA

Kaasverfijner, Paris 11
Julien Carotenuto
Julien Carotenuto heeft NANINA opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Paris 11, in Ile-de-France.

Het project

Nanina est un caseificio, une fabrication artisanale de mozzarella et d'autres produits à bas de lait de bufflonne.

Notre lait provient d'une coopérative en Auvergne, et nous arrive 2 fois par semaine pour nous permettre une fabrication quotidienne de mozzarella, afin de proposer le produit le plus frais possible.

Nous sommes donc une petite fromagerie artisanale et locavore, puisque nos locaux sont dans dans le 11e arrondissement de Paris, avec pour but de fournir un produit qualitatif.

Adres
24 bis rue Basfroi
75011 Paris 11
2017
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van NANINA

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Lait de bufflonne cru

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Notre lait provient de la GIE Chataigneraie, la seule coopérative de lait de bufflonne en france, ce qui fait de Nanina la seule fromagerie produisant de la mozzarella à base de lait cru en France.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.