Micropanificio nel cuore di Sant'Ambrogio, dove il pane a lievitazione naturale, con farine italiane meno raffinate e materie prime di qualità fa da padrone.
Sono Aurora, 31enne trevigiana di origine ma milanese per scelta, una laurea in chimica, una passione per le fermentazioni. ho aperto LePolveri a fine novembre per far capire cos'è per me il pane, un elemento vivo da condividere ad ogni pasto con chi si ama.
Afkomstig van een Nederlandse leverancier
Biomeel, speciaal meel
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: semi, fiocchi, verdure, frutta secca e disidratata, frutta a guscio,ecc..
Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, op mijn bedrijf geproduceerde ingrediënten
Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten
Natuurlijke zuurdesem
Elektrische oven