De producten van

LePolveri - micropanificio

Bakker/Banketbakker, Milano
Aurora Zancanaro
Aurora Zancanaro heeft LePolveri - micropanificio opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Milano, in Lombardia.

Het project

Micropanificio nel cuore di Sant'Ambrogio, dove il pane a lievitazione naturale, con farine italiane meno raffinate e materie prime di qualità fa da padrone.
Sono Aurora, 31enne trevigiana di origine ma milanese per scelta, una laurea in chimica, una passione per le fermentazioni. ho aperto LePolveri a fine novembre per far capire cos'è per me il pane, un elemento vivo da condividere ad ogni pasto con chi si ama.

Adres
via ausonio 7
20123 Milano
2017
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van LePolveri - micropanificio

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biomeel, speciaal meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: semi, fiocchi, verdure, frutta secca e disidratata, frutta a guscio,ecc..

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, op mijn bedrijf geproduceerde ingrediënten

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.