De producten van

Kensho sake, miso y koji meditérraneo

Distilleerder, L' Ampolla
Humbert Conti
Humbert Conti heeft Kensho sake, miso y koji meditérraneo opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te L' Ampolla, in Cataluña.

Het project

Primer elaborador de sake, miso y koji mediterráneo. Aprovechando el arroz de nuestras fincas del Delta del Ebro decidimos en el 2015, seguir nuestra pasión por la gastronomía japonesa y el arroz y crear el primer sake mediterráneo estilo junmai (vino de arroz). Desde 2017 hemos ampliado nuestra gama de productos con fermentados japoneses ecológicos derivados del koji como el miso, amazake, shio -koji y otros.

Adres
c/palangre 6
43895 L' Ampolla
2015
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Kensho sake, miso y koji meditérraneo

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.