De producten van

JEAN-JACQUES PRAUDEL

Bakker/Banketbakker, Larche
Jean Jacques Praudel
Jean Jacques Praudel heeft JEAN-JACQUES PRAUDEL opgestart in 2005. Het bedrijf is gevestigd te Larche, in Limousin.

Het project

Depuis le début de l'année 2020 j'utilise pour tous mes produits la farine de blé de tradition française type 55 (farine sans additif, ni conservateur) du Moulin de la Barde à Salon la Tour, farine qui provient de blé du canton d'Uzerche
Pour ma part, je travaille en direct et sans améliorant.
Tout est fait maison.

Adres
7 GRANDE RUE ALEXIS JAUBERT
19600 Larche
2005
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van JEAN-JACQUES PRAUDEL

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Gebruikte soorten meel: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.