De producten van

Azienda agricola Fessia Gabriele

Slager, Varkenshouder, Strambino
Gabriele Fessia
Gabriele Fessia heeft Azienda agricola Fessia Gabriele opgestart in 1992. Het bedrijf is gevestigd te Strambino, in Piemonte.

Het project

L'Azienda si dedica all'allevamento dei suini, vendendo carne, salsicce e salumi preparati artigianalmente.

La piccola produzione (circa una cinquantina di maiali all'anno) consente una cura particolare sia nell'allevamento sia nella successiva macellazione e preparazione dei salumi.

Tutti i salumi (salampatata, cotechini e salami crudi) sono preparati senza additivi e nessun tipo di conservante, utilizzando le antiche tecniche di preparazione. Viene inoltre escluso l'utilizzo del glutine, e pertanto sono alimenti anche adatti al consumo da parte dei celiaci.

Adres
Via San Carlo 73 crotte
10019 Strambino
1992
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Azienda agricola Fessia Gabriele

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Carne di suino

Productie op eigen bedrijf

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.