De producten van

SamSam

Confituurmaker, Traiteur, Meerssen
Gert Grootenboer
Gert Grootenboer heeft SamSam opgestart in 2006. Het bedrijf is gevestigd te Meerssen, in Limburg.

Het project

SamSam is een restaurant waarin onze keuken een belangrijke rol speelt in de verwerking van producten .
Hier maken en verwerken we op een ambachtelijke wijze onze producten.
We werken veel met wild uit de buurt ,zoals ree, duif,wild zwijn, wilde eend en fazant.
In samenwerking met een ambachtelijke slager produceren we de droogworst van ree.
wij maken ook kweeperen gelei/ compote en vlierbloesemsiroop.

Adres
Volderstraat 31
6231 LA Meerssen
2006
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van SamSam

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Kweeperen

Afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Vlierbloesem

Afkomstig van een lokale landbouwer

Ambachtelijke producten

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.