Komend uit een molenaarsfamilie en na het behalen van het Ambachtelijk Korenmolenaars vakdiploma en de nodige praktijkuren ben ik in 2018 gestart met mijn bedrijf "De Meulekar".
Ons graan wordt op vakkundige en ambachtelijke wijze gemalen door molenstenen in o.a. de windkorenmolen van Kloosterzande, gemeente Hulst.
Door ambachtelijk malen wordt meel verkregen van een hoge kwaliteit, wat ook de smaak zeer ten goede komt!
Wij streven ernaar om zoveel mogelijk lokaal geteelde tarwe en spelt te verwerken in onze brood- en bakmixen.
Probeer en ervaar de smaak van ambachtelijk gemalen (h)eerlijke producten!
Gebruikt een gedeelde werkplaats
Spelt, tarwe, boekweit
Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier
Ambachtelijke producten, lokale producten (-250km)
Suiker, bakpoeder
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Lokale producten (-250km), producten afkomstig van conventionele ketens
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld