Ich produziere in Köln Liköre auf traditionelle handwerkliche Art. Fruchte, Honig und Zucker kommen aus der Region, Südfrüchte und Exoten von befreundeten Erzeugern aus aller Welt. Gute Spirituosen und Trinkaklohole bilden die Basis des Ansatzes. Dann werden alle Zutaten sorgfältig und mit viel Liebe zum Genuss verarbeitet.
Das Produktionsmotto:
Likör ist ein Genuss der Zeit und Ruhe zur Vollendung verdient hat.
Heeft een eigen werkplaats
Früchte, Alkohol, Wasser, Zucker, Honig
Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer
Lokale producten (-250km), producten afkomstig van conventionele ketens, biologische producten, ambachtelijke producten, fairtrade producten
Keine
Afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer
Biologische producten, lokale producten (-250km), fairtrade producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer
Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten, ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens
Ich achte bei der Rohstoffauswahl besonders auf Produktionsart, Verpachtung und Transportwege.