Après une année d'essai, je me lance seul, à 23 ans, dans l'élevage et la transformation d'escargots Gros-Gris. J'élève 300 000 escargots que je transforme par la suite en diverses recettes apéritives afin de vous faire consommer autretrement et tout au long de l'année un produit typiquement français. En croquilles (gaufrettes en forme de coquilles), en samosas, façon préfou ou en tartinade, faites-vous plaisir en surprenant vos convives lors de vos apéros. Consommez local, c'est bon pour le moral !
Aantal gehouden dieren: niet ingevuld
Gros-Gris
De dieren worden niet op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop
Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken)
Afkomstig van een Nederlandse leverancier
Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)
Behandelingsfrequentie: niet ingevuld
Behandelingsmethode: niet ingevuld
Verwerking in mijn werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: beurre, persil, ail, échalote, sel, poivre, muscade
Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer
Lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten