De producten van

Le Fournil de Lola

Bakker/Banketbakker, Blois
Jean-pascal Detrait
Jean-pascal Detrait heeft Le Fournil de Lola opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Blois, in Centre.

Het project

Implanté à Blois depuis février 2018, Le Fournil de Lola est un projet commun entre Christelle et Jean-Pascal Detrait. Nous mettons en œuvre des pains bio réalisés avec du levain naturel bio ce qui lui procure un goût différent et une conservation plus longue.

Adres
78 rue Croix Boissée
41000 Blois
2018
Jaar van oprichting
5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Le Fournil de Lola

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een Nederlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Biologische ingrediënten

Gisting

Bakkersgist, natuurlijke zuurdesem

Oven

Gasoven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.