De producten van

GAEC OGIER

Akkerbouwer, Condrieu
Claire Ogier
Claire Ogier heeft GAEC OGIER opgestart in 2001. Het bedrijf is gevestigd te Condrieu, in Rhône-Alpes.

Het project

L'exploitation de Claire et Lionel OGIER est située sur les hauteurs de Condrieu, dans le Parc du Pilat.

Nous avons deux élevages et transformons dans notre atelier :

310 000 escargots – de la reproduction jusqu'à la transformation (coquilles, croquilles, feuilletés et verrines)

Viande bovine de Blonde d'Aquitaine : Tous les animaux que l'on élève, sont nés sur notre ferme et exclusivement nourris par des fourrages et des céréales produites sur l'exploitation.

Adres
5 Chemin de Corbery
69420 Condrieu
2001
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van GAEC OGIER

Dieren

310000 dieren

Helix Aspersa Maxima

Teeltmethoden

De dieren worden op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop

Voer

Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken)

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Behandelingsfrequentie: niet ingevuld

Behandelingsmethode: niet ingevuld

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: beurre, persil, ail, echalottes...

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens, lokale ingrediënten (-250km)

Opmerking

Nous avons la particularité de faire naître nos escargots. Nous les élevons durant 5 mois et les cuisinons toute l'année puisque nous avons notre propre laboratoire.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.