De producten van

Restaurant de 46

Restauranthouder, Producent van ambachtelijke pasta, Heist-op-den-Berg
Joost Dupont
Joost Dupont heeft Restaurant de 46 opgestart in 2007. Het bedrijf is gevestigd te Heist-op-den-Berg, in Vlaanderen.

Het project

Restaurant de 46 is een familiezaak in Heist-op-den-Berg. Met een passie voor de Italiaanse keuken staan kwaliteit, versheid en ambacht bij ons centraal.

Naast het bereiden van kant-en-klare gerechten, produceren wij ook zelf onze pasta's zoals spaghetti, tagliatelle, ravioli, ... Al deze gerechten worden bereid met verse, hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Geniet thuis van onze (h)eerlijke ambachtelijke gerechten. Smakelijk!

Adres
Molenstraat 46
2220 Heist-op-den-Berg
2007
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Restaurant de 46

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Tarwe bloem

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Producten afkomstig van een gecertificeerde productie, producten afkomstig van conventionele ketens

Secundaire ingrediënten

Zuivel groenten vis vlees kruiden

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Producten afkomstig van een gecertificeerde productie, producten afkomstig van conventionele ketens, ambachtelijke producten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.