De producten van

der kochende Hirsch

Traiteur, Sprockhövel
Olaf Matalla
Olaf Matalla heeft der kochende Hirsch opgestart in 2012. Het bedrijf is gevestigd te Sprockhövel, in Nordrhein-Westfalen.

Het project

Eigentlich bin ich seit acht Jahren als Freelancer in der Gastronomie unterwegs. Aufgrund der Auftragslage in 2020 habe ich zum Ende des Jahres mit der Produktion von Serviettenknödelvariationen begonnen. Diese werden zu 100% in Handarbeit hergestellt und bestehen nicht wie sonst üblich ,aus älterem Brot sondern aus frischem. Soweit möglich verwende ich auch Produkte von regionalen Anbietern. Mein Ziel ist es, durch außergewöhnliche Variationen den Serviettenknödel das ganze Jahr attraktiv zu machen .Sei es auf dem Grill, als Beilage zum Salat oder als Hauptspeise...

Adres
Kohlentreiberweg 6
45549 Sprockhövel
2012
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van der kochende Hirsch

Werkplaats

Gebruikt een gedeelde werkplaats

Basisingrediënt

Verschiedene Backwaren

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Producten afkomstig van conventionele ketens, lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

Gemüse,Obst

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Producten afkomstig van conventionele ketens, lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Gewürze

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een leverancier buiten de EU

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.