De producten van

La Pasta Fresca snc

Traiteur, Producent van ambachtelijke pasta, Fagagna
Barbara Lendaro
Barbara Lendaro heeft La Pasta Fresca snc opgestart in 2006. Het bedrijf is gevestigd te Fagagna, in Friuli-Venezia Giulia.

Het project

Siamo un piccolo laboratorio di pasta fresca a conduzione familiare nato nel 2006. La nostra produzione è caratterizzata da prodotti freschi, quindi non preconfezionato, utilizzando materie prime di qualità possibilmente a km0, seguendo la stagionalità delle materie prime, in particolare delle verdure che utilizziamo per le paste ripiene. Siamo inoltre sempre alla ricerca di nuovi prodotti da proporre ai nostri clienti. Ricerchiamo sapori diversi, come ad esempio nelle farine alternative che utilizziamo per la produzione, abbinamenti sfiziosi e particolari.
Essendo una piccola realtà, e producendo prodotti freschi giornalmente, la gamma dei prodotti è limitata a ca. 7/8 referenze differenti, che variano settimanalmente.

Adres
via umberto I 68
33034 Fagagna
2006
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van La Pasta Fresca snc

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Pasta fresca, verdure, latticini

Productie op eigen bedrijf, afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Verdure, latticini, insaccati

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Andere ingrediënten

Prodotti alimentari vari

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Producten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.