De producten van

Dik & Schil

Producent van fruitsappen en dranken, Amsterdam
Luc Van Niftrik
Luc Van Niftrik heeft Dik & Schil opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Amsterdam, in Noord-Holland.

Het project

Sinds 2018 maken Branco, Stijn en ik (h)eerlijke likeuren van reststromen uit de Amsterdamse horeca. Op dit moment verkopen wij een tweetal circulaire likeuren; onze Orangecello, geproduceerd van schillen die overblijven bij het persen van verse Jus d'orange, en onze Bakkie Pleur Koffielikeur, die wordt gemaakt van koffiedroes. Bij Dik & Schil wordt er altijd nagedacht over nieuwe manieren om reststromen nog een kans te geven op een tweede leven. Zo recyclen wij onze eigen flessen al tot mooie "Tumbler" glazen, en staan de Dik & Schil Gin en een Jenga spel van resthout voor de komende maanden op de planning.
Op deze manier willen wij laten zien dat elk deel van het leven duurzamer kan, zo ook onze veel geliefde borreltijd.

Adres
mercuriusplein 6
1033 AZ Amsterdam
2018
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Dik & Schil

Werkplaats

Laat produceren met eigen recepten door een externe werkplaats

Basisingrediënt

Sinaasappelschillen en koffiedroes

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.