Kombuco ist ein Familienunternehmen mit dem Ziel richtig guten, echten und unpasteurisierten Kombucha zu brauen. Das machen wir seit Anfang 2020 in einer stillgelegten Metzgerei im Münchner Süden.
Kombucha ist fermentierter Tee und Bestandteil der klassischen Volksmedizin, den wir neu beleben. Gut und gesund kann auch richtig gut schmecken ist die Devise.
Heeft een eigen werkplaats
Tee, Wasser und ein bisserl Zucker
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten, ambachtelijke producten
Secundaire ingrediënten: niet ingevuld
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie