Bonjour, je me présente Yolée Goletto, exploitante agricole en élevage ovin viande depuis 9 ans sur la commune de Mane (Alpes de Haute Provence). L'exploitation a été créée en 1950 par mon grand-père et reprise par mon père en 1972. Elle fonctionne en parfaite autonomie grâce à nos cultures fourragères et céréalières. Cette qualité d'alimentation associée à nos pâturages en colline et en alpage ont conduit notre élevage extensif de 850 brebis à être habilité en I.G.P. Agneau de Sisteron Label Rouge.
850 dieren
Préalpes du Sud et Mérinos
De dieren worden op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop, veehouderij in gebouwen
Voer op basis van granen, gebruik van vitaminen en voedingssupplementen, voer op basis van gras of andere voedergewassen, voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken)
Op mijn boerderij geproduceerd, afkomstig van een Nederlandse leverancier
Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)
Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn
Vaccinatie van de dieren, behandeling op basis van antibiotica
Ik verwerk mijn producten niet
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld