De producten van

GAEC des Châtaigniers

Melkkoeienhouder, Pélussin
Séverine Rivory
Séverine Rivory heeft GAEC des Châtaigniers opgestart in 1993. Het bedrijf is gevestigd te Pélussin, in Rhône-Alpes.

Het project

Notre ferme familiale est conduite en Agriculture Biologique depuis 1967.
Mon mari Dominique et moi Séverine travaillons en couple, aidés par un salarié à mi-temps.
Notre troupeau compte 90 têtes dont 45 sont des vaches laitières.
La transformation d'une partie de notre production laitière s'effectue sur place, le reste étant vendu à la coopérative indépendante Biolait.

Adres
5, La Guintranie
42410 Pélussin
1993
Jaar van oprichting
2.5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van GAEC des Châtaigniers

Dieren

90 dieren

Montbéliarde

Teeltmethoden

De dieren worden op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop, veehouderij in gebouwen

Voer

Voer op basis van gras of andere voedergewassen, voer op basis van granen

Op mijn boerderij geproduceerd

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Systematische preventieve behandeling

Homeopathische behandeling, behandeling met etherische oliën

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Ferments, présure, confitures

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biologische ingrediënten

Opmerking

Notre fromagerie a été construite en 2013 et nous transformons tous les jours une partie de notre lait en différents produits: fromages, blancs, sec, lait, yaourts, tome daubée...

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.