Selezioniamo, collezioniamo, produciamo e trasformiamo peperoncini qui, nella nostra micro azienda agricola a Gemona del Friuli. Abbiamo una collezione di 300 varietà diverse di peperoncino e ogni anno ne coltiviamo 100 appartenenti a 5 specie diverse. Poi trasformiamo i nostri frutti in prodotti più o meno piccanti mixandoli alle spezie e agli ortaggi che coltiviamo in azienda. Ricerca, qualità e coraggio: BE BRAVE! EAT HOT! Quest'azienda aderisce al marchio IO SONO FVG
50 gekweekte soorten per jaar
Kweek in volle grond
Gebruik van organische meststoffen (mest, gier), gebruik van biologische meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Conventioneel zaaigoed, zelfgekweekt zaaigoed, onbewerkt zaaigoed
Verwerking in mijn werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: ortaggi, spezie
Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, op mijn boerderij geproduceerde ingrediënten
Lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten