De producten van

Lambertus Bräu und Brand GmbH

Distilleerder, Linnich
Laura Jacobsen
Laura Jacobsen heeft Lambertus Bräu und Brand GmbH opgestart in 1857. Het bedrijf is gevestigd te Linnich, in Nordrhein-Westfalen.

Het project

Vom Korn zum Brand - alles aus einer Hand!

Herzlich willkommen in der westlichsten Brauerei, Brennerei und Saucenmanufaktur Deutschlands!
Wir betreiben einen eigenen kleinen Ackerbau und halten 7 Jungrinder, welche die Kreisläufe unseres Brennprozesses schließen: April bis September wächst der Korn, dann düngen die Rinder den Acker und fressen im Anschluss die Schlempe vom Brennen. Hier wird noch gearbeitet, wie bei der Gründung 1828.
Ergänzt wird unser Betrieb durch unsere Bio Brauerei, die Saucenmanufaktur (Bio und konventionell), wie auch unser Bio-Brauhaus.

Adres
Kreisstraße 31-33
52441 Linnich
1857
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Lambertus Bräu und Brand GmbH

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Weizenkorn

Afkomstig van een lokale landbouwer, productie op eigen bedrijf

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten, fairtrade producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Wir betreiben einen fast 200 Jahre alten Handwerksbetrieb, welchen wir aktuell Schritt für Schritt auf eine ökologische Arbeitsweise umstellen.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.