De producten van

Chocolaterie Magdalena

Chocolatier, Vierakker
Michael Bink
Michael Bink heeft Chocolaterie Magdalena opgestart in 2010. Het bedrijf is gevestigd te Vierakker, in Gelderland.

Het project

Wij zijn Persoonlijk, Gastvrij, Ondernemend, Vakkundig en Creatief in het vervaardigen van chocolade tot een smaakvol eindproduct. Wij runnen een ambachtelijk chocoladebedrijf met 6 enthousiaste teamleden in de sfeervolle Achterhoek. De omgeving waarin wij werken wordt omgeven door landgoederen, bossen en boeren, en dit spreekt tot de verbeelding. Onze kijk op het leven is dat de mooiste dingen dichtbij zijn; je moet alleen je ogen er voor willen openen. Dit maakt ons bewust van al het moois dat verbouwd en geproduceerd in de nabije omgeving. We zetten ons 100% in om de verbinding te leggen tussen al dit moois en hiermee de keten van kennis, kunde en distributie zo compact als mogelijk te houden. Met als doel hiervan de voordelen voor "nu" en in de nabije toekomst te ervaren. De aarde geeft steeds vaker het signaal dat we ons moeten leren aanpassen aan haar werkwijze en dat is wat wij doen.

Adres
Vierakkersestraatweg 37
7233 SH Vierakker
2010
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Chocolaterie Magdalena

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Cacao en Callets

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Ambachtelijke producten, fairtrade producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Secundaire ingrediënten

Carnache

Ik produceer het

Ambachtelijke producten, biologische producten, fairtrade producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie, lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Room

Afkomstig van een lokale landbouwer, ik produceer het, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten, ambachtelijke producten, lokale producten (-250km)

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.